menuMENUHledat

Doktor Octopus alá Tesla

06.01.2015 08:42 | Autor: BP | Zdroj: techcrunch.com
Doktor Octopus alá Tesla

Elon Musk je nejen velký vizionář, ale také ví, jak svoje fanoušky dostat do varu. Nejčastěji se mu to daří pomocí sociální sítě Twitter, kam vystřelí zdánlivě malou vlaštovku v podobě krátké zprávy. Ta následně odpálí bombu nadšení a natěšení.

Model S se prostě nabije sám, když na něj zapomenete

Před nějakou dobou se na Muskově twitterovém fóru objevila zpráva, že společnost Tesla Motors pracuje na technologii, která zjednoduší nabíjení. Jedná se o "hadí kabely". Jinými slovy automatické nabíjecí kabely, které se připlazí ze svého stojanu přímo do otvoru nabíjení vašeho Modelu S. Tak odpadnou starosti s manuálním dobíjením a případnou zapomnětlivostí. Pokud večer po příjezdu z práce zapomenete svůj Model S připojit, udělá to jednoduše za vás.

Doktor Octopus bez zlých úmyslů v reálu

Trochu nám to připomíná slavnou komiksovou postavu s robotickými pažemi. Vzpomínáte na Doktora Octopa? Tenhle vynález naštěstí nepoleze člověku po krku, ale půjde jen po autě. Hadí kabely jsou dalším důkazem, jak Tesla přemýšlí nad svým zákazníkem a jeho pohodlím.

Kompatibilita této technologie i pro již prodané vozy je dalším bonusem, který Tesla pro své zákazníky má. Stará se jak o spokojenost těch nových, ale především stávajících. No, uvidíme, jak to s novou technologií dopadne. Ale my v redakci jsme nadšeni.

Nahoru